Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές...!!!


Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Εποπτικό Συμβούλιο, η Nομική Oμάδα, και οι άνθρωποι των ομάδων Πολιτισμού και Περιουσίας του ΣΔΙΠ ευχόμαστε σε όλους τους συνεταίρους και κατοίκους του οικισμού  καλές γιορτές καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία !!!

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ανακοίνωση



Λόγω της εορταστικής περιόδου από την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 έως στις 7 Ιανουαρίου 2020, τα γραφεία του Συνεταιρισμού θα παραμείνουν κλειστά.  

Για οτιδήποτε επείγον οι συνεταίροι μπορούν να επικοινωνούν με το 6953020608 του συνεταιρισμού.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Τα 79 θεωρημένα τοπογραφικά διαγράμματα της ΙΠ


Το ΦΕΚ 482/Δ/25-11-1977 ένταξης του κτήματος της Αγίας Τριάδας σε σχέδιο πόλης, το ΦΕΚ 406/Δ/31-07-1979 εφαρμογής του σχεδίου ρυμοτομίας με τα 79 θεωρημένα τοπογραφικά διαγράμματα, με τους κοινόχρηστους  χώρους με τις χρήσεις κάθε οικοδομικού τετραγώνου του οικισμού της ΙΠ.   

Κεραίες κινητής τηλεφωνίας όπου πρέπει ή όπου να 'ναι στην ΙΠ ;

Στα 317,46 τ.χλμ  έκτασης  του Δήμου Ωρωπού σύμφωνα με την ΕΕΤΤ υπάρχουν 72 κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Η συντριπτική πλειονότητα σε κοινόχρηστους χώρους ή απομακρυσμένα δημόσια κτίρια όπως προκύπτει από τα δημόσια στοιχεία της ΕΕΤΤ.










Στην ΙΠ των 7.600 στρεμμάτων με 44% κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους συνολικής έκτασης 3.500 στρεμμάτωνυπάρχουν 6 κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ... οι περισσότερες, αν και ο οικισμός αμιγούς κατοικίας, σε στέγες κατοικιών ...
















Ο εταιρείες κινητής  προφανώς θεωρούν ασύμφορο το κόστος (;) για να επεκτείνουν τις οπτικές ίνες στην ΙΠ ή να κατασκευάσουν υποδομές σε κοινοχρήστους χώρους μακριά από τις κατοικίες, για αυτό πιέζουν για ασύρματη σύνδεση, με κεραίες σε κατοικίες κλπ...;;;

Ο ΣΔΙΠ για τις επικοινωνίες (ενσύρματες & ασύρματες) του οικισμού βρίσκεται σε συνομιλίες και συνεργασίες για την εύρεση της βέλτιστης λύσης.

Μέχρι σήμερα από παλιότερες δημοσιεύσεις  υπενθυμίζονται τα παρακάτω:

Η ασυρματική επικοινωνία στην ΙΠ !

Ενημέρωση σχετικά με το δίκτυο οπτικών ινών στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Cosmote – αναβάθμιση τηλ/κων υποδομών στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

COSMOTE – Εκδήλωση ενδιαφέροντος


Η Δημοτική αρχή, το ΔΣ Ωρωπού, η Κοινοτική αρχή θα θέσουν κανόνες ή θα παρακολουθήσουν αμέτοχοι την εξέλιξη  στην χωροθέτηση και τοποθέτηση κεραιών χωρίς κανόνες ;


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Αναίρεση δηλώσεων Ευάγγελου Πάντου (ρεμπελιά)...



Αναίρεσε προηγούμενες δηλώσεις του ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Εύαγγελος Πάντος, σύμφωνα με δημοσίευση του τοπικού  τύπου του Ωρωπού.

Η σχετική δημοσίευση εδώ.

Οι προηγούμενες δηλώσεις του, τον Απρίλιο 2019, σε συνεδρίαση του ΔΣ Ωρωπού :


   Ο  Ευάγγελος Πάντος απέστειλε στον ΣΔΙΠ την παρακάτω επιστολή του, γνωστοποίησης,



χωρίς κάποια επιπλέον διευκρίνηση, αναφορικά πιθανόν με παλαιότερη δημοσίευση περί των κοινωφελών χώρων του σχεδίου πόλης της ΙΠ  (εδώ) .