Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Περιουσία εκατομμυρίων ευρώ σε ομηρεία...

 


Ο κύριος  Δήμαρχος Ωρωπού, κοινοποιήσε την 8-7-2021, την από 30 Ιουνίου 2021 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με την οποία μας απαγορεύει να διαχειριζόμεθα την περιουσία του Συνεταιρισμού και ειδικώς, τους μεγάλης επιφανείας και χωρίς όρους Δόμησης χώρους του Συνεταιρισμού, συνολικής έκτασης, περίπου 230.000 τ.μ., οι οποίοι έχουν αφεθεί από το Συνεταιρισμό, εκτός οικοδομικής αξιοποίησης.


Το πλήρες κείμενο του εξωδίκου του κ. Δημάρχου: εδώ 


Το ΔΣ ΣΔΙΠ με απόφασή του απέστειλε το παρακάτω εξώδικο στον κ. Δήμαρχο Ωρώπου 


Το πλήρες κείμενο του εξωδίκου του ΣΔΙΠ: εδώ 

Ελπίζουμε ότι θα εκτιμήσει την καλή μας θέληση και δεν θα καθυστερήσει στην αποκατάσταση της νομιμότητας.

Σκοπός και καθήκον του ΣΔΙΠ είναι, η προστασία της περιουσίας του Συνεταιρισμού και του συμφέροντος των Συνεταίρων.



Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Από την λίμνη Μπελέτσι στον κάμπο των Αφιδνών

Από την λίμνη Μπελέτσι στον κάμπο των Αφιδνών 

Από την λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στον κάμπο των Αφιδνών στις οδούς Ρέρας- Διός, μέσω της συντομότερης διαδρομής, στην οποία σας καθοδηγούν οι πληροφοριακές πινακίδες, που τοποθέτησε η ΓΓΠΠ,  στα κατάλληλα δε  σημεία των οδών και χιονοδείκτες.

Χρόνια αίτημα για κατασκευή εναλλακτικής οδού απομάκρυνσης κατοίκων και επισκεπτών από την ΙΠ, η ΓΓΠΠ την κατασκεύασε μέσα σε ένα μήνα, διευκόλυνε η ύπαρξη του ΦΕΚ θεσμοθέτησής της από το 2010, τοποθέτησε στηθαία προστατευτικά, κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση και τέλος πληροφοριακές πινακίδες για τη χρήση της μόνο για έξοδο από την ΙΠ.

Καλό θα είναι οι κάτοικοι να διασχίσουν τη νέα διαδρομή, για να την γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με αυτή.


ΚΙΡΚΗΣ & ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ & ΦΕΛΛΕΩΣ

ΦΕΛΛΕΩΣ & ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΠΑΡΝΗΘΑΣ & ΟΛΥΜΠΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΥ & ΑΞΙΟΥ

ΑΞΙΟΥ & ΠΗΝΕΙΟΥ

ΠΗΝΕΙΟΥ &ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 


ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 

ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ & ΡΕΡΑΣ

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Πληρωμές εισφορών οικοπέδων μέσω PayPal και χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών

 



Για διευκόλυνση των μελών και ιδιοκτητών οικοπέδων δημιουργήθηκε στο site του ΣΔΙΠ, ειδικός χώρος σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, εδώ: https://sdip.gr/pliromes-eisforon-oikopedon/, όπου μπορείτε  να πληρώσετε τις οφειλόμενες εισφορές μέσω Paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας αναγράφοντας τα στοιχεία σας όπως περιγράφονται παρακάτω.

Κατά την κατάθεση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη, ο αριθμός του Οικοδομικού Τετραγώνου και ο αριθμός του Οικοπέδου με την μορφή Ο.Τ. 000/00 (πχ. Ο.Τ. 200/01) και το έτος που αφορά η πληρωμή.

Μετά από κάθε πληρωμή, θα σας αποστέλλουμε ταχυδρομικά την σχετική απόδειξη είσπραξης.

Για την ενημέρωση σχετικά με τις εισφορές του οικοπέδου σας και την πληρωμή τους, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την Ταμία του ΣΔΙΠ ή να αποστέλλετε e-mail στην διεύθυνση info@sdip.gr.


Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

O υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία


Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου και υπηρεσιακά στελέχη της ΓΓΠΠ, για την αυτοψία των έργων στην οδό Απόλλωνος (οδός διαφυγής) προς την οδό Ρέρας - Διός και την εξέλιξη των καθαρισμών στις 3 εγκατεστημένες εργολαβίες σύμφωνα με την μελέτη πυροπροστασίας που έχει εκπονήσει ο ΣΔΙΠ.