Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Στην Βουλή των Ελλήνων έφθασαν τα ζητήματα αποκλεισμού της ΙΠ την περίοδο της τελευταίας χιονόπτωσης

 


Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ συνεδριάσε την 03/03/2021 και ώρα 16:00 με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Σ. Πέτσα, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, σχετικά με τη διαχείριση του πρόσφατου κύματος κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ο Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης (Αξιωματικός ε.α. & πιλότος της Αεροπορίας Στρατού)  κατέθεσε στα πρακτικά τον φάκελο  που παρέλαβε στη  συνάντησή του με μέλη του ΔΣ & ΕΣ ΣΔΙΠ την Δευτέρα 1 Μαρτίου  2021 στην Ιπποκράτειο Πολιτεία .

Στη συνάντηση είχε  ενημερωθεί διεξοδικά για την πρόσφατη κατάσταση αλλά και τα χρονίζοντα ζητήματα του οικισμού, και του είχε παραδοθεί πλήρης φάκελος τεκμηρίωσης των θεμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών και της ΙΠ.

Χαρακτηριστικές τοποθετήσεις κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τις αιτίες των προβλημάτων, «Επιτελικό κράτος της πλάκας ...» και «τοπική αυτοδιοίκηση για την πάρτη τους...»

Επίσης διευκρίνισε στην ομιλία του, όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα σε συνεργασία με το ΔΣ & ΕΣ ΣΔΙΠ και τους φορείς  (Γ.Γ.Π.Π, Περιφέρεια Αττικής, ΔΕΔΔΗΕ κλπ), για να σταλούν συνέργεια της Περιφέρειας  Αττικής την επομένη ημέρα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 στις Αφίδνες περιοχή που κηρύχθηκε σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας,  12 ημέρες μετά τη λήξη των χιονοπτώσεων.  

Το video ολόκληρης της συνεδρίασης ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου