Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Κοινωνικά γεγονότα


Το εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδας, στον οικισμό της Ιπποκρατείου Πολιτείας των Αφιδνών, επέλεξαν σήμερα το απόγευμα 3 Σεπτεμβρίου 2017 για να δεθούν με τα δεσμά του γάμου και να βαφτίσουν τον γιο τους, ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ωρωπού Σπύρος Καυκόπουλος και η Μαρία Κορβέση.

Εκατοντάδες συγγενών και φίλων του ζευγαριού παρευρέθηκαν στα δυο Μυστήρια, ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης, οι Βουλευτές Περιφερείας Αττικής Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών Δημήτρης Μέξης, ο Γραμματέας του ΔΣ ΣΔΙΠ Παναγιώτης Πάντος, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί σύμβουλοι  αλλά και πρώην δημοτικοι συμβουλοι, κοινοτάρχες και κοινοτικοί σύμβουλοι απο όλες τις περιοχές του Δήμου.    

Ήταν όλα πολύ συγκινητικά,  υπήρχε τόση γαλήνη, τόση ομορφιά, οι καλεσμένοι δεν χόρταιναν να θαυμάζουν το καταπράσινο τοπίο. Στα 600 μέτρα η θέα στην Αν. Αττική κόβει την ανάσα. Μετά τις απαραίτητες ευχές και φωτογραφίες, το ζευγάρι, μαζί με τους κουμπάρους και καλεσμένους το βράδυ το γλέντησαν στο  νέο παράδεισο της Αθήνας το κέντρο Λακκαγκίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου