Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών για την Δημιουργία Ψηφιακού Υποβάθρου της Ιπποκρατείου Πολιτείας



Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία, (https://sdip.gr &   https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com)  Λ. Αλεξάνδρας 44, Αθήνα 11473, τηλ 210-8232348, 210-8231831 email dhippo1968@gmail.com, dhippo@otenet.gr  δέχεται προσφορές από γραφεία μελετών ή μελετητές που έχουν Πτυχίο Μελετών Α΄ Τάξης και άνω στην κατηγορία Τοπογραφικές Μελέτες, για την σύνταξη ψηφιακού υποβάθρου του οικισμού ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στον Δήμο Ωρωπού.

Το Ρυμοτομικό σχέδιο εφαρμογής του οικισμού είναι σε πινακίδες και οι συντεταγμένες που αναγράφονται είναι σε σύστημα Hatt. Επίσης σε πινακίδες είναι και η διανομή των οικοπέδων με τις συντεταγμένες σε Hatt.

Η δημιουργία ψηφιακού υποβάθρου απαιτεί τις ακόλουθες εργασίες:

1. Μετατροπή των συντεταγμένων σε ΕΓΣΑ και πληκτρολόγηση των συντεταγμένων των κορυφών των οικοδομικών τετραγώνων. Σχεδίαση των οικοδομικών τετραγώνων με τις καμπύλες τους σύμφωνα με τα στοιχεία του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής. Αναγραφή του αριθμού των Ο.Τ..

2.  Μετατροπή των συντεταγμένων των κορυφών των οδών σε ΕΓΣΑ, πληκτρολόγηση των κορυφών και σχεδίαση των αξόνων των οδών και των καμπυλών σύμφωνα με τα στοιχεία του ρυμοτομικού σχεδίου εφαρμογής. Το συνολικό μήκος των οδών είναι 90,0 χλμ. περίπου.

3. Μετατροπή των συντεταγμένων των οικοπέδων σε ΕΓΣΑ πληκτρολόγηση και σχεδίαση των οικοπέδων και των καμπυλών, όπως φαίνονται στις πινακίδες διανομής των οικοπέδων. Σχεδίαση των οικοπέδων και αναγραφή της αρίθμησης . Το πλήθος των οικοπέδων είναι 1.876 τεμάχια πλέον 34 χώρων ειδικής χρήσης.

4. Επισήμανση με ράστερ και υπόμνημα ανά οικοδομικό τετράγωνο των θεσμοθετημένων χρήσεων, όπως φαίνονται στο εγκεκριμένο Ρυμοτομικό Σχέδιο του οικισμού (χώροι πρασίνου, αθλητικοί χώροι, εμπόριο, διοίκηση, κλπ.).

Οι προσφορές θα υποβληθούν στα γραφεία του Συνεταιρισμού σφραγισμένες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ώρες 11:00 έως 15:00, ή θα σταλούν με συστημένη επιστολή μέχρι την 27 Φεβρουαρίου 2020. Προσφορές που θα υποβληθούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

******************************************************************************************************************************************************************
Συμπλήρωση διευκρινιστική, το χρονοδιάγραμμα θα καθορίζεται στην σύμβαση που θα υπογραφεί με τον Ανάδοχο. Επειδή όμως οι εργασίες είναι μεγάλου μεγέθους εκτιμούμε ότι δεν θα είναι μικρότερο των 3 ή 4 μηνών.

Το άνοιγμα των προσφορών γίνεται από Δ.Σ. του Συνεταιρισμού και συντάσσεται σχετικό πρακτικό. Μπορούν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και εάν θέλουν να παραβρίσκονται.

Για τις ενστάσεις αποφασίζει το Δ.Σ. που είναι το αρμόδιο όργανο.

Εφόσον ο μειοδότης έχει και την ανάλογη εμπειρία, η μελέτη ανατίθεται σε αυτόν. Εάν δεν έχει εμπειρία σε μελέτες παρόμοιας φύσης, αξιολογούνται και οι άλλοι προσφέροντες, πάντοτε όμως σε σχέση με το οικονομικό κόστος για τον Συνεταιρισμό. Επιδίωξη είναι η μετατροπή σε ψηφιακή μορφή των δεδομένων να έχει το μικρότερο τεχνικό σφάλμα (transformation set) λόγω της αλλαγής συστημάτων αναφοράς.

Για όλες τις μελέτες που έχουμε αναθέσει τα παραδοτέα είναι :

- Δύο σειρές σχεδίων ανά ΟΤ του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης και των 79 εγκεκριμένων διαγραμμάτων
-  Δύο σειρές τευχών
- Όλη η εργασία σε ψηφιακή μορφή και συγκεκριμένα:  Τα σχέδια σε αρχεία CAD και PDF. Τα τεύχη σε αρχεία WORD και PDF.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα
    Είμαι κάτοικος της Ι.Π και ταμειακά δεν είμαι εντάξει έναντι του ΣΔΙΠ , περιμένω την αγωγή
    Για αυτό αν θέλετε μου απαντάτε η όχι στα παρακάτω
    Καταλαβαίνω ότι το αντικείμενο εργασιών είναι οι εργασίες 1, 2, 3 και 4
    Ερωτήσεις
    Χρονοδιάγραμμα περάτωσης εργασιών από τον ανάδοχο υπάρχει;
    Πως γίνεται το άνοιγμα των προσφορών΄;Υπάρχει επιτροπή και γίνεται παρουσία των ενδιαφερομένων;
    Τυχόν ενστάσεις πως διαχερίζονται;
    Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός η υπάρχει και τεχνική αξιολόγηση;
    Πως καθορίζεται τι θα παραδώσει ο ανάδοχος μετά την εκτέλεση των εργασιών , π.χ. Σκληρό δίσκο και σχέδια ή μόνο σκληρό δίσκο;

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή