Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου της Λίμνης Μπελέτσι


Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός «ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο μέλος του, που είναι ταμειακά εντάξει, να υποβάλει γραπτή δεσμευτική προσφορά εντός σφραγισμένου φακέλου για την αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου της λίμνη Μπελέτσι με μακρόχρονη ενοικίαση (9+3 χρόνια) για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Η προσφορά του κάθε μέλους θα πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Ετήσιο ενοίκιο ως ποσοστό επί της αντικειμενικής αξίας των προσφερομένων ακινήτων (ΟΤ 29 & 31Α συνολικής έκτασης 30.452,07 τ.μ).

2.  Ποσοστό επί ακαθαρίστων εσόδων από της έναρξης των δραστηριοτήτων σε μηνιαία βάση.

Πληροφορίες  για το  ιδιοκτησιακό και το τοπογραφικό σχεδιάγραμμα της ευρύτερης περιοχής της λίμνης σε κλίμακα 1:500 (εδώ).

Χάρτης της ΙΠ εδώ

Οι αντικειμενικές αξίες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία εδώ

Β.) Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν στην έδρα του Συνεταιρισμού επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας αριθ. 44, Αθήνα μέχρι την 28 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00.

Οι φάκελοι με τις προσφορές θα ανοιχθούν στην έδρα του Συνεταιρισμού την 1η Ιουλίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα  12:00 ενώπιον των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κάθε συμμετέχων, του οποίου η υποβολή της προσφοράς έχει κριθεί αποδεκτή, έχει το δικαίωμα να υποβάλει νέα προσφορά προφορικά της οποία το τίμημα θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφηκε μετά το άνοιγμα των προσφορών.  Επί των τιμημάτων αυτών κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να προσφέρει μεγαλύτερο τίμημα. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί όσο υποβάλλονται προφορικά νέες προσφορές και θα ολοκληρωθεί εφόσον μετά την υποβολή και της τελευταίας προφορικής προσφοράς δεν υπάρξει νέα με μεγαλύτερο προσφερόμενο τίμημα.

Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού θα απευθύνει έγγραφη πρόσκληση σε αυτόν από τους συμμετέχοντες,  που έχει προσφέρει το υψηλότερο τίμημα, προκειμένου να καταρτισθεί η σχετική σύμβαση ενοικίαση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου