Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Γενική Συνέλευση ΣΔΙΠ 2022 και διαδικτυακή ψηφοφορία


Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:30 πρόκειται να διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση 2022, η συνεδρίαση μέσω διαδικτύου λόγω COVID-19 είναι τρίτη και τελευταία σύμφωνα με το καταστατικό. Προκειμένου να συνδεθείτε ζωντανά με τη ΓΣ απαιτείται να έχετε εγκαταστήσει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο το πρόγραμμα ZOOM. Προς το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η διαδικτυακή ψηφοφορία

Για τη διενέργεια της ψηφοφορίας απαιτείται να μας αποστείλετε με e-mail, τον αριθμό μητρώου σας, που φαίνεται στην προμετωπίδα της πρόσκλησης που έχετε λάβει ταχυδρομικά, μαζί με το e-mail σας και ένα αριθμό κινητού τηλεφώνου, το οποίο θα το έχετε μαζί σας. Προς το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία ως εξής:

 1. Τα παρόντα μέλη στη συνεδρίαση μέσω διαδικτύου θα συνδέονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://sdip.evoting.events χρησιμοποιώντας τον Α.Μ. που προσκόμισαν στον συνεταιρισμό. Οι συμμετέχοντες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας καλούνται να εισάγουν τον Α.Μ. τους στον ανωτέρω σύνδεσμο και στην συνέχεια να  πατήσουν το κουμπί «υποβολή» και αναμένουν στο κινητό που δηλώσανε τον 5-ψήφιο κωδικό επαλήθευσης, όπου και θα εισάγουν στην φόρμα που θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ταυτοποίηση και η μοναδικότητα του χρήστη. Σε περίπτωση που ο αριθμός που έχει δηλωθεί δεν είναι σε ισχύ, δεν θα μπορέσει να γίνει η επαλήθευση και το μέλος δεν θα μπορέσει να ψηφίσει.

 2. Στο νέο πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, θα εμφανίζονται τα ερωτήματα της ψηφοφορίας (ψηφοδέλτιο) και οι πιθανές απαντήσεις για κάθε ερώτημα. Ο κάθε χρήστης θα έχει όσα δικαιώματα ψήφου απαιτούνται ανά περίπτωση. Δεν θα μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του, άπαξ και την αποστείλει.

 3.    Οι ψήφοι αποθηκεύονται σε ξεχωριστό πίνακα βάσης δεδομένων από τον πίνακα των μελών που ψήφισαν, έτσι ώστε να μην επιτυγχάνεται ταυτοποίηση του ψηφοφόρου και της ψήφου.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις στο info@sdip.gr ή στα τηλέφωνα του ΣΔΙΠ.

 

Σχετικές αναρτήσεις :

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΔΙΠ 2022

https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/2022/03/2022.html

Διαδικασία διεξαγωγής της ΓΣ ΣΔΙΠ 2022

https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/2022/03/2022_15.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου