Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Η συνεδρίαση της ΓΣ ΣΔΙΠ, 21 Δεκεμβρίου 2023

 Σε συνέχεια της πρόσκλησης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση ΣΔΙΠ 2023, το video της συνεδρίασης στον παρακάτω σύνδεσμο :

1 h & 23 min η ανάλυση για τα 24 ΧΕΔ και τις διεκδικήσεις του Δήμου Ωρωπού...

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν τα ακόλουθα:

1.       Έγκριση εγγραφών νέων μελών και διαγραφών (άρθρα 5 §4, και 6 του καταστατικού).

2.      Λογοδοσία Διοικήσεως, έγκριση πεπραγμένων (Διοικητικός και Ταμειακός Απολογισμός,-Ανακοινώσεις και  Ενημερώσεις). Απαλλαγή ή μη των Διοικήσεων από πάσης ευθύνης, για τα έτη 2022.

3.    Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου επί του Διοικητικού και Ταμειακού απολογισμού του έτους 2022 και του προϋπολογισμού 2023.

4.      Έγκριση Προϋπολογισμού 2024, προϋπολογισμός εξόδων διαχειρίσεως και έργων.

5.    Ενημέρωση επί της εκποίησης ακινήτων (οικοπέδων κατοικίας) του ΣΔΙΠ σε τρέχουσα εμπορική αξία, για κάλυψη αμέσων ανελαστικών δαπανών, και της αξιοποίησης μεγάλων ΧΕΔ (Χώροι Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων) και εκποίηση ενός εμπορικού κέντρου.

6.      Νομικές ενέργειες  υπέρ της κοινής μας περιουσίας των συνεταίρων (ΧΕΔ), ύστερα από την απόφαση του    Κτηματολογίου, ότι είναι Δημοτικοί χώροι.

7.    Έγκριση διοικητικών και νομικών ενεργειών για την αντιμετώπιση του προς αναθεώρηση ΓΠΣ Αφιδνών,    λόγω των δυσμενών επιπτώσεων που έχει στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης της Ιπποκρατείου Πολιτείας.

8.       Απόφαση επί του προβλήματος που έχει προκύψει, από τη μη ορθή εφαρμογή του ρυμοτομικού σχεδίου στο έδαφος, όπως π.χ. ΟΤ 027, 028, 047, 106.

 9.     Συμπληρώσεις Επιτροπών Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου