Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Η Αυγουστιάτικη βεγγέρα 2017 του ΣΔΙΠ με συναυλία της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου & τις Púrpura


Σε ρομαντικές συνθήκες, κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου που αντανακλούσε στα νερά της λίμνης Μπελέτσι, πραγματοποιήθηκε η βεγγέρα 2017 του ΣΔΙΠ με συναυλία της Χρυσούλας Κεχαγιόγλου με το μουσικό συγκρότημα Púrpura, με μελωδίες από τη φωτεινή Μεσόγειο, αλλά και από την Αργεντινή, την παραμυθένια Ιρλανδία και τον σαγηνευτικό Ανατολικό κόσμο, που μας ταξίδεψαν μοναδικά. Χαρακτηριστικό ήταν ότι, μετά το πέρας του προγράμματος των 2,5 ωρών οι θεατές ζήτησαν και άκουσαν μερικά τραγούδια ακόμα…  




Στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  ο Πρόεδρος του ΔΣ  ΣΔΙΠ Κ. Κραββαρίτης βράβευσε το έργο των εθελοντών της ΜΑΚΙΠ δίνοντας στους εκπροσώπούς της Δ. Δημητρόπουλο και Λ. Χυτήρη, συμβολικά την εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ πολιούχου του οικισμού της Ιπποκρατείου Πολιτείας. 


Με την παρουσία τους τίμησαν το γεγονός και διασκέδασαν,  πάνω από 500 φίλοι, κάτοικοι του οικισμού και μέλη του συνεταιρισμού, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού Δ. Βελτανιώτης, ο Δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Μ. Χασιώτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών  Δ. Μέξης, και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γ. Μπέλος και Δ. Βλάχος.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου