Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Αναταράξεις...!!!



Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων (είναι πιο σημαντικό να ασχολείται κάποιος με το τί λέει και κάνει ο Τραμπ, ο Πούτιν ή ο Ερντογάν και με το σε πόσο καιρό θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος) και απουσίας μου από την Αθήνα, δεν μου δόθηκε έγκαιρα η ευκαιρία να παρακολουθήσω και να απαντήσω σε αυτά που συνέβησαν στο γκρουπ την τελευταία εβδομάδα.
Δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα αντιπαράθεσης και έντονων διαξιφισμών μεταξύ κατοίκων της περιοχής μας, με αφορμή την αυτονόητη δικαστική διεκδίκηση των καθυστερούμενων εισφορών των συνεταίρων. Γράφτηκαν διάφορα σοβαρά και ασόβαρα με κατάληξη τον περιορισμό και το μπλοκάρισμα κάποιων μελών από τον σχολιασμό.
Προσωπικώς είμαι αντίθετη σε μπλοκάρισμα ή περιορισμό, εκτός εάν ο σχολιαστής βωμολοχεί ή προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη άλλων μελών. Είναι αυτονόητο ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να εκφράζονται και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Δυστυχώς, όμως, για κάποιους δημοκρατία είναι η παραβίαση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των υπολοίπων. Κατά συνέπεια, τοποθετήσεις τύπου "Ποιος νομίζεις ότι είσαι;", προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας με το προπέτασμα της ειδίκευσης και άσκηση μικροπολιτικής με προφανείς επιδιώξεις αφού κάποιοι έχουν "λερωμένη τη φωλίτσα τους", εκθέτουν τους ίδιους και μηδέ τους αποδέκτες των σχολίων τους. Γι'αυτόν τον λόγο, επανέφερα όλα τα σβησμένα σχόλια για να γίνει καταφανές σε όλους το παιχνίδι που παίζουν ορισμένοι.
Θεωρώ απαράδεκτο έως ανεπίτρεπτο, να γίνονται σχολιασμοί αυτού του επιπέδου στο συγκεκριμένο γκρουπ που είναι ανοιχτό σε φορείς της περιοχής και να ντροπιάζεται κατ'αυτόν τον τρόπο ολόκληρη η κοινότητα χάριν μιας μειοψηφίας που της αρέσει να υποβιβάζει συστηματικά το επίπεδο του διαλόγου.
Εν κατακλείδι, όσοι έχετε αποφοιτήσει από την Ανωτάτη Ξεκατινιαστική μπορείτε χαλαρά να επιδεικνύετε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας στο άλλο γκρουπ που αφορά αυστηρά στους κατοίκους της Ιπποκρατείου και όχι σε αυτό προκειμένου να δημιουργήσετε εντυπώσεις με ψεύδη και ανακρίβειες.
Τέλος, για όσους δεν έχει τύχει να διαβάσουν τα συμβόλαια αγοραπωλησίας που υπέγραψαν - και φαίνεται ότι είναι αρκετοί - γιατί πρέπει την υπογραφή μας και μερικά άλλα πράγματα να προσέχουμε που τα βάζουμε, επισυνάπτω την σελίδα του δικού μου συμβολαίου όπου αναφέρονται ρητώς οι υποχρεώσεις μου ως ιδιοκτήτριας οικοπέδου στην Αγία Τριάδα Αφιδνών.
Σχετικά με τον ΣΔΙΠ, θα επανέλθω σύντομα με άλλο ποστ απολύτως εμπεριστατωμένο. Προς το παρόν, μπορείτε να μελετήσετε τις αναρτήσεις του Γραμματέα και του Ταμία του Συνεταιρισμού οι οποίες ερμηνεύουν άριστα το καθεστώς, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας ως ιδιοκτητών/συνεταίρων.
ΥΓ.: Δεν θα διαγράψω κανέναν. Ξεκατινιαστείτε ελεύθερα. Θα πάρετε την ανάλογη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου