Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας επειδή η δικαιοσύνη δεν έρχεται στο τιμολόγιο ύδρευσης …!!!




Αίτημα των κατοίκων της Ιπποκρατείου Πολιτείας και όχι μόνο, η ισότιμη, δίκαιη και ανταποδοτική τιμολόγηση του νερού στις Αφίδνες και κατά συνέπεια στον οικισμό.

Η δέσμευση  του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού κ. Γιώργου Αρμυριώτη για τροποποίηση του κανονισμού ύδρευσης στο άμεσο μέλλον, σε συνέχεια της ανάδειξης του θέματος από τον Πρόεδρο του ΔΣ ΣΔΙΠ κ. Κ. Κραββαρίτη στη συνεδρίαση της 18ης Φεβρουαρίου 2020, έμεινε κενό γράμμα. 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αφιδνών τον περασμένο Ιούλιο ανέβαλε απρόθεσμα  τη συνεδρίαση για να ενημερωθούν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης. Ήξεραν αλλά επέλεξαν να μην το συζητήσουν. Άγνωστοι ποιοί είναι οι ουσιαστικοί λόγοι. Έχουν γίνει καταγγελίες και διαβήματα κατ' επανάληψη. Από εκεί και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο ΣΔΙΠ στις 30 Ιουλίου 2020 σε συνέχεια των παραπάνω προσέφυγε για τη τιμολόγηση ύδρευσης Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Κατά:  

1. Των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού που έχει την έδρα του στην Λ.Χαλκουτσίου 50, στη Σκάλα Ωρωπού Νομού Αττικής και εκπροσωπείται νόμιμα,

2. Παντός άλλου αρμοδίου άλλως τυχόν εμπλεκομένου φορέα ή υπηρεσίας. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ με την μη εφαρμογή άλλως την καθυστέρηση της ολοκληρωμένης εφαρμογής του συνόλου των διατάξεων που ισχύουν για τη διαχείριση του κοινωνικού αγαθού του νερού και τη τιμολόγηση του






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου