Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2020


Καλούνται τα μέλη του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υγειονομικών, με την επωνυμία Οικοδομικός Συνεταιρισμός Υγειονομικών ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΝ. Π. Ε., Λ. Αλεξάνδρας 44, Αθήνα, σε Τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) την 30 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5 μ.μ. μέσω διαδικτύου λόγω COVID-19 (οι οδηγίες διεξαγωγής της ΓΣ, καθώς και της ψηφοφορίας παρακάτω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΔΙΠ).

 Η Γενική Συνέλευση θα βιντεοσκοπηθεί.

 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1.Έγκριση εγγραφών νέων μελών και διαγραφών (άρθρα 5 §4, και 6 του καταστατικού).

2.Λογοδοσία Διοικήσεως, έγκριση πεπραγμένων (Διοικητικός και Ταμειακός Απολογισμός-Ανακοινώσεις και  Ενημερώσεις). Απαλλαγή ή μη των Διοικήσεων από πάσης ευθύνης, για τα έτη 2014 έως και 2019.

3.Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου επί του Διοικητικού και Ταμειακού απολογισμού του 2019 και του προϋπολογισμού 2021.

4.Έγκριση Προϋπολογισμού 2021, προϋπολογισμός εξόδων διαχειρίσεως και έργων.

5.Έγκριση έκτακτης εισφοράς 500€ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αναγκαίες μελέτες για την έναρξη έργων (Περιβαλλοντικών επιπτώσεων και συμπλήρωση Υψομετρικών οδών), καθώς και πραγματοποίηση τμήματος έργων οδοποιίας.

6.Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Αφιδνών, τύπος πολεοδομικού σχεδιασμού, (Νέο σενάριο ‘’Τσιρώνη’’. Πρoβλήματα σε οικόπεδα 52 Οικοδομικών Τετραγώνων που έχουν πρόσοψη σε κεντρικό δακτύλιο καθώς και 26 ακόμα οικοπέδων που βρίσκονται πλησίον της λίμνης και ρεμάτων). Έγκριση των δαπανών που πραγματοποιήθηκαν και θα απαιτηθούν στη συνέχεια, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

7.Οφειλές προς το Δημόσιο (Εφορία). Έκτακτη εισφορά 500€ ανά οικόπεδο ή έγκριση εκποίησης ενός μεγάλου κοινωφελούς οικοπέδου ΧΕΔ ή εκχώρηση στη ΔΟΥ.

8.Προβλήματα από την κτηματογράφηση που διαπιστώθηκαν από την εκπόνηση του ψηφιακού υπόβαθρου της ΙΠ. Οικόπεδα χωρίς αρτιότητα (τίτλος κάτω των δύο στρεμμάτων) καθώς και άλλα μεγάλης διαφοράς στον υπολογισμό των εμβαδών, λόγω λαθών πληκτρολόγησης ή  λόγω της αλλαγής συστημάτων γεωγραφικής αναφοράς  του Κτηματολογίου.

9.Συμπληρώσεις Επιτροπών Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης,  Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας την πιο πάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, πάντοτε διαδικτυακά, την επόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020. Σε περίπτωση και εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας την πιο πάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 χωρίς νεότερη πρόσκληση. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, επισημαίνεται ότι συνήθως η ΓΣ διεξάγεται για λόγους απαρτίας στην 3η επαναληπτική συνεδρίαση.  

Λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων, η παρουσία όλων μας είναι σημαντική.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

ΚΩΝ. Α. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ                                   ΠΑΝ. Α. ΠΑΝΤΟΣ


ΟΔΗΓΙΕΣ

Προκειμένου να συνδεθείτε ζωντανά με τη ΓΣ απαιτείται να έχετε εγκαταστήσει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή το πρόγραμμα ZOOM. Στη συνέχεια την ημερομηνία και την ώρα της ΓΣ μπαίνετε στο σύνδεσμο …………………………. Πληκτρολογώντας τα εξής διακριτικά …………………

Στο φάκελο που λάβατε ή θα λάβετε στη διεύθυνσή σας, εσωκλείονται:

●             Η πρόσκληση

●             Ένας λευκός φάκελος

●             Ένα φάκελος με γραμματόσημο επικολλημένο (απαντητικός)

●             Ένα ψηφοδέλτιο

●             Μια υπεύθυνη δήλωση

Συμπληρώνετε το ψηφοδέλτιο και το εσωκλείετε στον λευκό φάκελο τον οποίο κλείνετε. Συμπληρώνετε την υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία σας (μην ξεχάσετε τηλέφωνο και e-mail) και την υπογράφετε. Τοποθετείτε τον λευκό φάκελο και την υπεύθυνη δήλωση στον απαντητικό με προπληρωμένο τέλος φάκελο και τον ταχυδρομείτε.

Όλοι οι φάκελοι αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία του Συνεταιρισμού μέχρι και την 8-1-2021 ημέρα Παρασκευή. Στη συνέχεια τη Δευτέρα 11-1-2021 θα συνεδριάσει η Εφορευτική Επιτροπή μαζί με δικαστικό αντιπρόσωπο, θα ανοίξουν τους απαντητικούς φακέλους και θα ρίξουν τους λευκούς εντός της κάλπης. Στη συνέχεια θα γίνει η διαλογή κατά τα γνωστά και θα σας κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΣΔΙΠ.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις στο info@sdip.gr ή στα τηλέφωνα του ΣΔΙΠ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου