Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού το ΓΠΣ Αφιδνών στη συνεδρίαση της 22 Νοεμβρίου 2023

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Αγνόησε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση 12/2023  ΟΧΙ του Συμβουλίου της  Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών «Περί συζήτησης και γνωμοδότησης επί των αλλαγών Β2 σταδίου και της ΣΜΠΕ του ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ» στις 17 Νοεμβρίου 2023 στην οποία απόφαση ρητά αναφέρεται «Δεν εγκρίνεται το Β2 στάδιο και η ΣΜΠΕ του ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών».

Παρά τις επίμονες παρεμβάσεις του Προέδρου της ΔΚΑ Α. Θεοδωρακόπουλου και των δημοτικών συμβούλων Α. Δέδε, Ε. Δημητρίου, Κ. Λίτσα να ακουστούν οι προτάσεις για την έγκριση   του Β2 σταδίου και της ΣΜΠΕ του ΓΠΣ αντιμετώπισαν τις θέσεις με τον ισχυρισμό ότι το θέμα είναι κατεπείγον.

Η θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 που παρουσιάστηκε με την εισήγηση του θέματος, δεν έχει λάβει υπόψη την  απόφαση 12/2023  ΟΧΙ  του Συμβουλίου της  Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών στις 17 Νοεμβρίου 2023 αφού έχει προηγηθεί κατά 2 μήνες…!!! 

Αγνοήθηκαν επίσης οι παρεμβάσεις και επισημάνσεις του Πρόεδρου Κ. Κραββαρίτη, του Γραμματέα  Π. Πάντου του ΔΣ ΣΔΙΠ, όπως  και το πρόσφατο έγγραφο του συνεταιρισμού με την τεκμηρίωση του.

https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/2023/11/blog-post.html

Χαρακτηριστικό της αντιμετώπισης και του απαξιωτικού τρόπου των εκπροσώπων του  ΔΣ ΣΔΙΠ το παρακάτω video με τον "διάλογο" του αντιδημάρχου Β. Ηλιάσκου με τον Πρόεδρο Κ. Κραββαρίτη 


Επίσης  οι αντιπαραθέσεις του αντιδημάρχου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρ. Τρομπούκη και τον Δήμαρχο για τον τρόπο διεξαγωγής της διαδικασίας και στη συνέχεια η δήλωση παραίτησης του αντιδημάρχου ΤΥ.


Τα ξημερώματα της 23 Νοεμβρίου 2023 μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ σε social media o Β. Ηλιάσκος ανάρτησε το παρακάτω κείμενο κατά της διοίκησης του ΣΔΙΠ :

Vaghelis

 Τι έγινε αγαπητοί φίλοι του ΣΔΙΠ, δεν αναρωτηθήκατε γιατί δεν είναι προσβάσιμο το video της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του ΓΠΣ Αφιδνών ;;;; Θα σας το ανεβάσω εγώ, μόλις το πάρω από την εταιρεία βιντεοσκόπησης & μαγνητοφώνησης των πρακτικών για να λάβετε γνώση, τι πραγματικά συμβαίνει με το Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Διεθνή Ιπποκράτειος Πολιτείας, που τους ψηφίσατε να διαχειριστούν τα συμφέροντά & τις περιουσίες σας !!!Το μόνο που έχουν κάνει, είναι να βγάζουν στο σφυρί, κοινόχρηστους, κοινωφελείς, ειδικής χρήσης χώρους & οικόπεδα ιδιοκτησίας σας, με προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μίσθωσή τους, παράνομα & πιθανότατα εν αγνοία σας !!! Όλα αυτά πλέον θα απαντηθούν στα ακροατήρια των δικαστηρίων, που αν δεν τα φέρει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, θα τα φέρω εγώ με δικηγόρους που ήδη έχω καταθέσει, τα ανάλογα στοιχεία αφού το θεωρώ δικαίωμά μου αλλά & υποχρέωσή μου ως Δημοτικός Σύμβουλος & Αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Η μέθοδος Γκαίμπελς (κατήχηση δια της επανάληψης & διασπορά ψευδών στοιχείων για να σας πείσουν ότι κάνουν το σωστό & είναι οι μόνοι τίμιοι, εξυπηρετώντας τα δικά τους & μόνο συμφέροντα) που έχουν μάθει κάποιοι στο επάγγελμα που έκαναν στην ζωή τους, είναι τελείως ξεπερασμένη, πολύ δε περισσότερο για κάποιους που την έχουν υποστεί & έχουν γνωρίσει πολύ καλά. Είμαι στην διάθεσή σας για όποια ενημέρωση – πληροφόρηση για όλα τα παραπάνω. Είναι ικανοί να ρίξουν & το σχέδιο της Ιπποκράτειου Πολιτείας & θα συμβεί αν συνεχίσουν με την ίδια τακτική. Το τηλέφωνό μου είναι 6977406630 και το email: iliaskosvag@gmail.com !!! Είμαι στην διάθεσή σας & δεν έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω, άπλα κάνω όσο το δυνατόν μπορώ καλύτερα την υποχρέωση που έχω αναλάβει από την θέση που μου έχουν αναθέσει οι συμπολίτες μου να υπηρετήσω, ως δημοτικός σύμβουλος & αντιδήμαρχος & έχω ασχοληθεί ίσως περισσότερο από τον καθένα με τον Ο.Σ.Δ.Ι.Π. & το προηγούμενο Δ.Σ. & το τωρινό. Καλό ξημέρωμα σε όλους, με εκτίμηση Βαγγέλης Ηλιάσκος. Υ.Γ. Υπέβαλε & μήνυση για χειροδικία ή ξυλοδαρμό ο Γραμματέας σας, με μοναδικό μάρτυρα τον Πρόεδρό σας, στο Α.Τ. Ωρωπού, παρότι υπήρχαν πάνω από σαράντα άτομα παρόντες. Ο Γκαιμπελίσμος σε όλο του το μεγαλείο !!! Οι Φασίστες, οι Εθνοκουμουνιστές & οι Θρασύδειλοι, έχουν προσωπεία & φοράνε στρατιωτικές βράκες & γυαλισμένες μπότες & όχι παντελόνια .......

Tο video της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δημοσιοποιήθηκε και συνεχίζει μέχρι σήμερα να μην αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου






Ο ΣΔΙΠ έχει ζητήσει με αίτηση του στον Δήμο Ωρωπού την επίλυση του ζητήματος για την ενημέρωση των μελών του


Για τα υπόλοιπα που καταδικάζουμε, η συνέχεια στην Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά και συκοφαντικά και ανακριβή που είπε στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ για τη διοίκηση του ΣΔΙΠ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, την εξύβριση του γραμματέα μέσα κ έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης με σωρεία ύβρεων, αλλά και την λεκτική κ σωματική βία που εξάσκησε βιαιοπραγώντας εναντίον του με μπούνια στο πρόσωπο...!!!

Kατά συνέπεια ανεξαρτήτως των κινήτρων για όλα τα παραπάνω, δεν παρουσιάστηκαν και απεκρύβησαν από  Δημοτικό Συμβούλιο και τα παρακάτω στοιχεία για το ΓΠΣ που δεν ήθελαν να ακουστούν με υπογραφή ή συνυπογραφή του αρμοδίου αντιδημάρχου και αφορούν την Ιπποκράτειο Πολιτεία, την Τεχνόπολη Ακρόπολη κλπ …

Το από 17-03-2014 έγγραφο του Δήμου Ωρωπού με την υπογραφή του Β. Ηλιάσκου ως  αντιδημάρχου για τα καίρια ζητηματα της Ιπποκρατείου Πολιτείας, Τεχνόπολης Ακρόπολης κλπ

https://drive.google.com/file/d/1grfu4w69XKI79AjrGPykARpDzyzqVrFU/view?usp=sharing

Η από 2 Ιουνίου 2015 Ειδική Διοικητική Προσφυγή που ο ίδιος συνυπογράφει για καίρια ζητήματα του ΓΠΣ Αφιδνών 

https://drive.google.com/file/d/1tCd0NXyaiRLyvuU0VE11ageohPtW2iQN/view?usp=sharing

Το ΔΣ ΣΔΙΠ πρόκειται να εκδηλώσει όλες τις νόμιμες ενέργειες προς όλους τους φορείς της Κεντρικής Διοίκησης και τη Δικαιοσύνη, όπως ο Πρόεδρος του ΔΣ δήλωσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αποφυγή της περιβαλλοντικής υποβάθμισης της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών, της καταστρατήγησης του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης της Ιπποκρατείου Πολιτείας, της προστασίας της συνεταιριστικής περιουσίας αξίας 3.000.000 € , της υποβάθμισης και απαξίωσης δεκάδων οικοπέδων κατοικίας στον οικισμό,  που μέσω του αναθεωρημένου ΓΠΣ Αφιδνών και των παράτυπων διαδικασιών που ακολουθήθηκαν επιχειρείται να υλοποιηθούν.   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου