Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Προς τον ΣΟΙΠ




Ανδρέας Κυρώζης : ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ


ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Ι.Π.

Κύριοι,

Σε συνέχεια της Γ.Σ. του Σ.Ο.Ι.Π. της 22/9/2019 και προς επικύρωση της εξέλιξης αυτής, ως μέλος του συλλόγου και υποψήφιος για το Δ.Σ., παρακαλώ όπως μου κοινοποιήσετε τον πίνακα των ενήμερων μελών που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στη χθεσινή διαδικασία κατά το καταστατικό και που θα παραμείνουν εγγεγραμμένοι μετά την εκκαθάριση των ενήμερων μελών.

Ο πίνακας παρακαλώ να συνοδεύεται από την απαραίτητη τεκμηρίωση, ήτοι τις αποδείξεις και τις αντίστοιχες λογιστικές εγγραφές εξόφλησης των συνδρομών τους στα βιβλία του συλλόγου, για τα έτη διοίκησης από το παρόν Δ.Σ.

Επίσης παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε για το ύψος του ποσού που θα απωλεσθεί από το σύλλογο από την παραγραφή που προτείνατε των οφειλών των μη ενήμερων μελών.

Σας υπενθυμίζω ότι καθ’ όσον τα μέλη αυτά παραμένουν εγγεγραμμένα κατά παράβαση του καταστατικού, παρ’ ότι είναι ταμειακώς μη ενήμερα, η οφειλή τους υφίσταται και θεωρώ πως δεν έχετε παραλείψει να την εγγράψετε στα βιβλία του συλλόγου ως απαίτηση.

Τέλος σας εφιστώ την προσοχή, ότι μια τέτοια παραγραφή οφειλών, θα συνιστούσε μέγιστη ασέβεια και απαξίωση έναντι της συνέπειας των ταμειακώς εντάξει μελών.

Προσωπικά θεωρώ πως ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η προσέλευση στην Γ.Σ. ήταν μαζική, καθώς και το γεγονός ότι υπεβλήθη σημαντικός αριθμός υποψηφιοτήτων προς χάρη της της πολυφωνίας και της δημοκρατικής και υγιούς λειτουργίας του συλλόγου.

Θεωρώ σαφές ότι η χθεσινή σας ευπρόσδεκτη απόφαση για την τήρηση του καταστατικού κατά γράμμα γιά πρώτη φορά στα ιστορικά του Σ.Ο.Ι.Π., ήταν μια υγιής στροφή προς τη νομιμότητα και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά πρόφαση ενάντια σε υποψηφιότητες και συμμετοχές διαφορετικών με τη σημερινή διοίκηση απόψεων και θέσεων.

Με εκτίμηση,
Ανδρέας Κυρώζης
Μέλος Σ.Ο.Ι.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου