Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο Λογιστικό Γραφείο - Είσπραξη εισφορών οικοπέδων


Από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 ο ΣΔΙΠ υποστηρίζεται λογιστικά από νέο γραφείο μετά από την μη ανανέωση της σύμβασης με την Ecom Accounts η οποία έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2018.

Το νέο λογιστικό γραφείο είναι το «ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΑΧ. ΓΑΡΓΑΛΗ ΜΟΝ. ΕΠΕ», οδός Αλόπης 5,  Τ.Κ. 11853, ΔΟΥ Α΄ΑΘΗΝΩΝ ,  τηλ. 2103459664 και 6948111630, email agargalis@gmail.com

Στο νέο γραφείο, με απόφαση του ΔΣ, ανατέθηκε η είσπραξη των εισφορών των οικοπέδων του τρέχοντος έτους 2019 και όλων τυχόν οφειλομένων από παρελθόντα έτη.

Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων στην ΙΠ μέλη ή μη του ΣΔΙΠ, μπορούν να ενημερώνονται  από το νέο λογιστικό γραφείο στα  παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας,  για τα ακριβή ποσά από την καρτέλα των οφειλών εισφορών του κάθε οικόπεδου. 

Οι εισφορές οικοπέδων ΣΔΙΠ θα εισπράττονται  με ειδοποιήσεις κ μέριμνα του νέου λογιστηρίου εντός του έτους οφειλής, παράλληλα θα απαιτούνται και όλες οι παλιές ανείσπρακτες.

Για περιπτώσεις μη εξόφλησης θα ασκούνται αγωγές από τη νομική ομάδα στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων της ΓΣ κ ΔΣ ΣΔΙΠ.

Τις επόμενες ημέρες πραγματοποιούνται οι καταθέσεις αγωγών από τη νομική ομάδα ΣΔΙΠ με απόφαση του ΔΣ, για οφειλές οικοπέδων 500 έως 1.000 ευρώ, για περιπτώσεις που παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις δεν ανταποκρίθηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου