Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν παρέχει ασφάλεια...!!! Χώρος στάθμευσης ή ανακύκλωσης οχημάτων ;

Δημοτικός χώρος στάθμευσης, ένα έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής, την περασμένη άνοιξη σε συνδυασμό με την ανάπλαση της πλατείας των Αφιδνών. 

Ένα πρόχειρο έργο η ανάπλαση της πλατείας... που δεν συνδυάστηκε ακριβώς με τον χαρακτήρα του χωριού..., ούτε επιλύθηκε, πριν την υλοποίηση της, η εύρεση χώρου στάθμευσης των οχημάτων που απαγορεύτηκε να βρίσκονται σ΄αυτή.  

Η μια προχειρότητα συνδέεται άμεσα με την άλλη, του χώρου στάθμευσης... που δημιουργήθηκε χωρίς προδιαγραφές από το πουθενά .

Απρίλιος 2019
7 Ιανουαρίου 2020...!!!


Την περασμένη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 σταθμευμένα οχήματα στον χώρο, ακινητοποιήθηκαν λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της αδυναμίας των ιδιοκτητών να τα μετακινήσουν.

30 Δεκεμβρίου 2019
 Οι ίδιες συνθήκες επικράτησαν και την επομένη 31 Δεκεμβρίου 2019, παραμονή πρωτοχρονιάς του 2020.

Η προχειρότητα κατασκευής του χώρου (έλλειψη αντιστήριξης περιβάλλοντος χώρου)  που οι πληροφοριακές πινακίδες υποδεικνύουν ως δημόσιο χώρο στάθμευσης σε συνδυασμό με  τις καιρικές συνθήκες,  λειτούργησαν ως παγίδα για ένα επιβατικό όχημα, αυτοκίνητο υπαλλήλου του Δήμου Ωρωπού που συμμετείχε στις προσπάθειες εκχιονισμού...



31 Δεκεμβρίου 2019



Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για το πόσο χειρότερα μπορούσε να εξελιχθεί το γεγονός, αν την ώρα που συνέβη η μερική καταστροφή του αυτοκίνητου, υπήρχαν επιβιβαζόμενοι ή αποβιβαζόμενοι επιβάτες.

Πιστεύουμε, ότι ο Δήμος Ωρωπού, επειδή η Διοίκηση έχει συνέχεια στη λειτουργία της, θα καλύψει τις σημαντικές ζημιές του οχήματος του άτυχου υπαλλήλου του,  θα λάβει όλα τα μέτρα για να μη ξανασυμβεί κάτι ανάλογο σε ανύποπτους κατοίκους ή επισκέπτες, ή θα απαγορεύσει τη χρήση του ακατάλληλου χώρου, εν όψει και της αναμενόμενης νέας επιδείνωσης του καιρού από μεθαύριο 5 Ιανουαρίου 2020.


Ενημέρωση
Το φροντιστήριο Αγγλικών του κ. Στέλιου Δαιμονάκου διέκοψε τη λειτουργία του στον ιδιόκτητο κτίριο που ήταν οι εγκαταστάσεις του


Μετακινήθηκε σε νέο ενοικιαζόμενο χώρο


Λόγω της μερικής κατάρρευσης του κτιρίου κ καταστροφής του συστήματος θέρμανσης (λεβητοστάσιο), στην μεριά του Δημοτικού χώρου στάθμευσης...

Πληροφορίες,  Στέλιος Δαιμονάκος 2295022302, 6977668377





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου