Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Προσωρινό ΔΣ ΣΟΙΠ

Αγαπητά μέλη του Σ.Ο.Ι.Π.,
Αγαπητοί φίλοι,

Ο σύλλογός μας διοικείται βάσει του καταστατικού του, από αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο εκλέγεται ανά διετία. Το αργότερο 20 ημέρες πριν τη λήξη της διετούς θητείας του, το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να προκηρύξει εκλογές, για την ανάδειξη νέου.

Η θητεία του προηγούμενου Δ.Σ. έληξε την 10η Ιουνίου 2019, χωρίς την προκήρυξη εκλογών. Ως εκ τούτου, από 11/6/2019 ο σύλλογός μας έμεινε χωρίς διοίκηση.

Κατόπιν των παραπάνω και ύστερα από την απαιτούμενη αίτηση, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αρ. 3034/2019 από 27/12/2019 απόφασή του, όρισε προσωρινό πενταμελές Δ.Σ., αποτελούμενο από τα ακόλουθα μέλη (κατά σειρά αναφοράς στην απόφαση):

- Ανδρέα Κυρώζη
- Μαρία Λαδοπούλου
- Αναστασία Πάντου
- Βασίλη Διαμαντόπουλο
- Γιώργο Δρόσο

Η θητεία του προσωρινού Δ.Σ. ορίσθηκε σε 60 ημέρες, με πλήρεις αρμοδιότητες βάσει του καταστατικού και την υποχρέωση διενέργειας εκλογών ανάδειξης νέου Δ.Σ. πλήρους θητείας, εντός 60 ημερών.

Το νέο προσωρινό Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα 20/1/2019 και κατόπιν ψηφοφορίας σύμφωνα με το καταστατικό, όρισε τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Πρόεδρος: Ανδρέας Κυρώζης
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Δρόσος
Γραμματέας: Αναστασία Πάντου
Ταμίας: Μαρία Λαδοπούλου
Μέλος: Βασίλης Διαμαντόπουλος

Οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. προγραμματίζονται για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο ΚΕΠ Αφιδνών (Κοινοτικό Κατάστημα Αφιδνών), παρουσία δικαστικού επιμελητή.

Με νεώτερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε αναλυτικότερα.

Παράλληλα έχει ενημερωθεί νόμιμα ο προηγούμενος πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Γ. Σωτηρόπουλος να μας παραδώσει το αρχείο, το ταμείο και όλα τα έγγραφα και στοιχεία που αφορούν το σωματείο.

Σημειώνουμε εδώ πως θεωρούμε τη συνεργασία του προηγούμενου Δ.Σ. με το παρόν, ευπρόσδεκτη και πολύτιμη, για την εύρυθμη και ομαλή συνέχιση του σκοπού του συλλόγου μας.

                                                                                              Με τιμή,

                              Ανδρέας Κυρώζης                                                                     Αναστασία Πάντου
                           Πρόεδρος Δ.Σ. του Σ.Ο.Ι.Π.                                                        Γραμματέας Σ.Ο.Ι.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου