Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Σύσκεψη για καθαρισμούς & συντήρηση των δασικών εκτάσεων των Αφιδνών


Το περασμένο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ομάδας εργασίας για τον συστηματικό καθαρισμό και συντήρηση των δασικών εκτάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών στο πλαίσιο της πρόληψης για την βέλτιστη αντιπυρική προστασία. 

Στη σύσκεψη παρόντες ήταν, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής και Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ωρωπού Θ. Κατσιγιάννης, οι επιστημονικοί συνεργάτες του Πανεπιστημίου του Αιγαίου Η. Καιναδας και Κ. Γκουλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ν. Λούπης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Α. Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος Κ. Κραββαρίτης και ο Γραμματέας Παναγιώτης Πάντος του ΔΣ ΣΔΙΠ , ο κοινοτικός σύμβουλος Γ. Ντόστης και ο ειδικος συμβουλος του Δημάρχου Ωρωπού Σ. Ράπτης.

Ο ΣΔΙΠ από τον Αύγουστο 2017 έχει εκδηλώσει σειρά ενεργειών για την συντονισμένη πυροπροστασία της περιοχής του κτήματος της Αγίας Τριάδος και την λήψη προληπτικών μέτρων σε συνεργασία με τους φορείς της κρατικής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τον Πρόεδρο του ΔΣ ΣΔΙΠ Κ. Κραββαρίτης επιδόθηκε το έγγραφο προς τον Περιφερειαρχη Γ. Πατούλη με συνημμένα τις μελέτες καθαρισμού και την αλληλογραφία για το θέμα, στον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ωρωπού Θ. Κατσιγιάννη.

   
Για το πλήρες έγγραφο πατήστε εδώ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου