Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ο «Τόπος να ζεις»


Το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία» με μεγάλη χαρά υποδέχεται τρία νέα μέλη στην επιτροπή «Πολιτισμού και Περιβάλλοντος», που ενισχύουν το ανθρώπινο δυναμικό των τεσσάρων ενεργών μελών της, παράλληλα και των πέντε της Επιτροπής «Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης» που ασχολούνται συστηματικά με τα θέματα του οικισμού. 
Συνολικά τα 5 μέλη του ΔΣ, τα 3 μέλη του ΕΣ, τα 12 μέλη των δυο επίτροπων και η νομική ομάδα αποτελούμενη από 6 δικηγόρους, ένα σύνολο 26 ανθρώπων αγωνίζονται με κοινό στόχο να γίνει η Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ο ονειρεμένος προαστιακός οικισμός, ο τόπος που επενδύσαμε τα όνειρα ζωής,  ο «Τόπος να ζεις» .
Πρόκειται για (κατά αλφαβητική σειρά) τον κύριο Σωκράτη Ευσταθόπουλο, την κυρία Σοφία Καραβά, και τον κύριο Λάζαρο Μαραντίδη, όλοι κάτοικοι της περιοχής Είναι από τους πρωτεργάτες στην προσπάθεια των κατοίκων για δίκαιη χρέωση στα τιμολόγια των υπηρεσιών ύδρευσης του Δήμου, και θα συνεχίσουν πλέον το έργο τους με την πλήρη στήριξη και αρωγή του συνεταιρισμού. Τους ευχόμαστε δύναμη και κάθε επιτυχία.!!!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνεταιρισμού κ. Κ. Κραββαρίτης δήλωσε σχετικά: 
“Εύχομαι κάθε επιτυχία στα τρία νέα μέλη της επιτροπής.  Είναι αυτονόητο τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και ο Συνεταιρισμός, με τα όποια μέσα διαθέτει, θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των κατοίκων για δικαιότερη κατανομή των βαρών και του επιμερισμού του κόστους ύδρευσης στον Δήμο. Οι κάτοικοι της Ιπποκράτειου Πολιτείας υποφέρουν σήμερα από την τιμολογιακή πολιτική στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για όλους. Σημαντικότερο όμως – ακόμα και από το τιμολόγιο ύδρευσης – είναι το γεγονός ότι περισσότεροι κάτοικοι (και ταυτόχρονα συνέταιροι) συνασπίζονται στην προσπάθεια να προχωρήσει ο συνεταιρισμός στην επόμενη μέρα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου