Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Επιστολή προς ΜΑΚΙΠ



Στην προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων και ιδιοκτητών για την εξόφληση των συνδρομών τους προς τον Συνεταιρισμό, το Δ.Σ. απέστειλε επιστολή ενημέρωσης προς το Δ.Σ. της  ΜΑΚΙΠ.

Τον τελευταίο χρόνο το παρόν Δ.Σ. προσπαθεί να βάλει τα οικονομικά του Συνεταιρισμού σε ένα πλαίσιο διαχείρισης, έχοντας παραλάβει ταμείο κατά την ανάληψη των καθηκόντων του μόνο 2 ευρώ.  Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε και τους συνεταίρους, εθελοντές της ΜΑΚΙΠ να συνδράμουν μέσω της καταβολής των οφειλών τους, όπως έχει αποφασιστεί από την Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού.

Η καταβολή των εισφορών έχει απόλυτα ανταποδοτικό όφελος προς τους κατοίκους / συνεταιριστές αφού με αυτά τα χρήματα πραγματοποιούνται δράσεις, όπως η εκπόνηση μελέτης για τον καθαρισμό και διαχείριση του πρασίνου, η οικονομική ενίσχυση της ΜΑΚΙΠ μετά από αίτηση του ΔΣ για την αγορά εξοπλισμού και οχημάτων, καθώς και η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για να αναφέρουμε ελάχιστα ενδεικτικά παραδείγματα.


Στα πλαίσια αυτά καλούνται όσοι συνέταιροι και ιδιοκτήτες οικοπέδων ή ακινήτων στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, δεν έχουν καταβάλει ακόμα τις εισφορές τους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνεταιρισμού για να ενημερωθούν για τον τρόπο πληρωμής αλλά και τις δυνατότητες διακανονισμού των τυχών παλαιότερων εισφορών.  Συμβάλουμε όλοι με ένα ελάχιστο ποσό της τάξης του ενός καφέ τον μήνα ώστε να απολαμβάνουμε τα πολλαπλασιαστικά οφέλη της συλλογικής δύναμής μας.  Είναι καιρός να κάνουμε την Ιπποκράτειο Πολιτεία έναν «τόπο να ζεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου