Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Διαίρει... και βασίλευε...!!!


Λάβαμε και δημοσιεύουμε την επιστολή του κ. Βασίλη Κλή προς τον ΣΟΙΠ, για την Πυρασφάλεια της ΙΠ

Κύριοι,

Παρά το γεγονός ότι όπως ξέρετε δεν επικοινωνώ μαζί σας εδώ και αρκετό καιρό, διαβάζοντας την ανάρτηση της ανακοίνωσης σας στις 24-07-2018 με θέμα την χρήση του Πυροφυλακείου, έχω να σας πώ τα παρακάτω:

Μέχρι και το 2016, είναι γεγονός ότι ο ΣΟΙΠ είχε οργανώσει και εκτελούσε τις ενέργειες πρόληψης πυρασφάλειας με πολύ καλό τρόπο με αποτέλεσμα την συμμετοχή των κατοίκων σε ικανοποιητικό βαθμό.

Μετά η πρωτοβουλία αναλήφθηκε από την ΜΑΚΙΠ, χωρίς εμείς οι κάτοικοι να γνωρίζουμε γιατί σταμάτησαν οι ενέργειες από τον ΣΟΙΠ ;;;;;

Προέκυψαν η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ ΣΟΙΠ και ΜΑΚΙΠ, όπως τις έχετε αναρτήσει στο site του ΣΟΙΠ.

Σύμφωνα με αυτές η ΜΑΚΙΠ ζήτησε την συνεργασία με τον ΣΟΙΠ για την χρήση του νεόδμητου πυροφυλάκειου από την ΜΑΚΙΠ ( επιστολή 29/05/2017) και η απάντηση του ΣΟΙΠ στις 30/06/2017 ήταν το ακατανόητο……..ότι το παραχωρούμε με την προϋπόθεση ότι την ευθύνη πρόληψης πυρασφάλειας θα την είχε ο ΣΟΙΠ !!!!!! Μόνο εσείς μπορείτε να καταλάβετε γιατί θέσατε αυτή την προϋπόθεση, όταν πρόκειται για μία συνολική συνεργασία.

Ταυτόχρονα δημοσιοποιείται την απόφαση σας να χρησιμοποιείται το πυροφυλάκειο μόνο απογευματινές ώρες με ΣΟΙΠ επάνδρωση!!!!!! Δηλαδή τι σας πείραζε να επανδρώνεται τις βραδινές ώρες με ευθύνη ΜΑΚΙΠ;;;;;;;;

Εξάλλου το πυροφυλάκειο έγινε με χρήματα των μελών του ΣΟΙΠ και όχι των μελών του ΔΣ!!!!!, άρα προς όφελος όλων των κατοίκων της ΙΠ.

Με δεδομένα τα ανωτέρω, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης σας που αναρτήσατε στις 24/07/2018, επί της ουσίας καταφέρεσθε εναντίον της ΜΑΚΙΠ ( ενώ εσείς είχατε βάλει την άλογη προϋπόθεση) και τους κατηγορείτε για ψεύδη. Βεβαίως η επάνδρωση από τον ΣΕΑΔ, θα συμβάλλει στην πρόληψη προς όφελος της ΙΠ. Χρειάζεται όμως η συνεργασία όλων των τοπικών φορέων !!!!!!!!

Στο δια ταύτα το συμπέρασμα από την ανάγνωση της ανακοίνωσης σας συμβάλλει στην σύγχυση των κατοίκων της ΙΠ, παρουσιάζει μια πρόθεση …διαίρει ..και βασίλευε εκ μέρους σας που δεν συμβάλλει στην συνοχή και στο πνεύμα συνεννόησης της τοπικής μας κοινωνίας. Και ενώ γνωρίζετε ότι ο ΣΟΙΠ δεν απολαμβάνει την γενική αποδοχή πλέον των κατοίκων, εσείς συνεχίζεται την ίδια τακτική.

Εάν νομίζετε ότι θα γίνετε …οι Σερίφηδες της περιοχής, μάλλον πλανάσθε.

Με τέτοιες πρακτικές ζημιώνετε την ΙΠ. Επιτέλους  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ !!!!!!! αν έχετε την δυνατότητα να καταλάβετε τις συνέπειες των ενεργειών σας.

Β. Κλής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου