Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Η Υποκρισία δεν έχει όρια...!!!


Το 2014 μια ομάδα ανθρώπων, συνεταίρων του ΣΔΙΠ προσπάθησε και πέτυχε να τον κρατήσει ανοικτό και με εκλόγες να αναδειχτούν αιρετά μέλη του ΔΣ & ΕΣ, για να πέσει φως σε όλες τις δράσεις του παρελθόντος,  με σκοπό τη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Η προσπάθεια αυτή με απίστευτα νομικά τερτίπια επιχειρήθηκε και επιχειρείται να σταματήσει, ώστε να μην ολοκληρωθεί ο καθολικός ελεγχος των Ορκωτών Λογιστών που με αποφασεις της ΓΣ ΣΔΙΠ διενεργείται.

Σκοπός τους, ο κλειστός και πτωχευμένος ΣΔΙΠ,  η συγκάλυψη της διασπάθισης της περιουσίας του και η αποφυγή των ποινικών και αστικών συνεπείων των υπεύθυνων, απο τη Δικαιοσύνη. 

Τη στιγμή που τα υπολειπόμενα έργα υποδόμης, μεταξυ των οποίων και το αδιάνοικτο οδικό δίκτυο, ανέρχονται σε περίπου 70.000.000€,  για την ολοκλήρωση της κατασκευή τους η νομοθεσία προβλέπει να καταβληθούν από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων στην ΙΠ.


Σε συνέχεια των άρθρων «Όλα ανοικτά...!!!» και «Έχουν γνώσιν οι φύλακες...» μας ζητήθηκε από μέλη του ΣΔΙΠ για να ενημερωθούν να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που μνημονεύονται . 

Η αγωγή κατά του ΣΔΙΠ και του κύρους της ΓΣ 2017 και των αποφάσεων της, των Κ. Πάντου, Α.Τ.Ε.Κ.Α.Τ.Α.Τ.Ε., Α. Σωτηρόπουλου και Ε. Μάγκλαρη.  

Η πρόσφατη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, Απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών 6515/18-06-2018 με την οποια απορριφθηκε η ανωτέρω αγωγή.

Και η νεότερη αγωγή κατά του ΔΣ ΣΔΙΠ για το κύρος των ΓΣ 2014 & 2015 και μελών του ΔΣ, που επιδόθηκε στις 28-3-2018, των Κ. Πάντου, Α.Τ.Ε.Κ.Α.Τ.Α.Τ.Ε., Α. Σωτηρόπουλου και Ε. Μάγκλαρη.  

Σε ότι αφορά τις αιτιάσεις κατά του Γραμματέα ΔΣ ΣΔΙΠ  Π. Α. Πάντου,  οι απαντήσεις από τον ίδιο έχουν δοθεί στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΓΣ 2017, σε όμοια ερώτηση που είχε υποβληθεί από τον συνέταιρο Σ. Κουδούνη.

Όλες οι ανυπόστατες αυτές αιτιάσεις κατά του Γραμματεα του ΔΣ ΣΔΙΠ, απορριφθήκαν με το σκεπτικό της παραπάνω δικαστικής απόφασης .    

Συμπερασματικά, η υποκριτική ρητορική ορισμένων για πλήρη και διεξοδικό έλεγχο και διαφάνεια στον ΣΔΙΠ, δεν συνάδει με τις πράξεις και τις ενέργειες τους με τις οποίες αποσκοπούν και θέλουν να τον κλείσουν.

Έχουν γνώσιν οι φύλακες 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου