Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ειλικρίνεια, εντιμότητα, αξιοπιστία...!!!

Λίμνη Μπελέτσι 1976

Μετά από την 4ωρη περίπου συζήτηση την 1 Οκτωβρίου 2014, με το από κοινού συμφωνηθέν κύριο θέμα ημερήσιας διάταξης «Διατήρηση του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υγειονομικών Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία ΣΥΝΠΕ και διατήρηση της περιουσίας του» ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι με την παρακάτω ανακοίνωση


Το σχετικό video από τη συνάντηση 


Στο 30΄ ο Δ. Πατεράκης διευκρινίζει ποιός δεν υπέγραψε την αρ.πρ. 170/2010 ΣΟΙΠ 

Στη σημερινή του ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σημερινός Πρόεδρος του ΔΣ ΣΟΙΠ (συντονιστής της συζήτησης της 1 -10-2014)  τουλάχιστον εκπλήσσει γιατί στρέφεται ευθέως κατά του νέου Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη και του εκλεγέντος επικεφαλή του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Διονύση Καμπιώτη διότι προεκλογικά τοποθετηθήκαν για τα θέματα της ΙΠ... !!!

η σημερινή επιστολή ενημέρωσης των κατοίκων και ενδιαφερομένων :

« Πώς θα πούμε τώρα άλλα παραμύθια;

Τελείωσαν τα παραμύθια περί της δυνατότητας του συνεταιρισμού για τα έργα υποδομής.


Τελείωσαν τα υπαγορευμένα κείμενα σε υποψηφίους δημάρχους.

Τελείωσε η κοροϊδία περί "χώρων επαγγελματικής χρήσης", όρος που δεν αναγράφεται πουθενά.
Τελείωσε το "πληρώστε" εισφορές εσείς μόνο....

Στην αυριανή συνάντηση θα μιλήσει ο Κώστας Πάντος, πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς και πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού ...ξέρετε αυτόν που διέσυραν με την έκθεση Σερμπή, και που οι κατηγορίες κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα, χαρακτηρίζοντας "νομικά έωλους" τους ισχυρισμούς των κατηγόρων του. 

Αθωώθηκε πανηγυρικά, γιατί του άξιζε.

Ο Διονύσης Πατεράκης, που εάν δεν ήταν αυτός, θα ζούσαμε τον ύπνο του δικαίου εδώ πάνω και σαν καλά προβατάκια υποτακτικής ψυχολογίας, θα πληρώναμε τις συνδρομές ή τις εισφορές, ή ό,τι θα τους κάπνιζε των επίδοξων κοτσαμπάσηδων... και θα λέγαμε και ευχαριστώ.

Ο Βαγγέλης Μπουγιούρης, που ξέθαψε την επιστολή του 2010, συμπαράστατης χρόνων του Διονύση και μάρτυρας υπεράσπισης στα ενορχηστρωμένα από το συνεταιρισμό δικαστήρια εναντίον του.

Κάποιοι άνθρωποι θέλησαν να φυλάξουν Θερμοπύλες, όχι να σώσουν, όχι να παραγοντίσουν. Απλώς να φυλάξουν. Θερμοπύλες.

Και οι άνθρωποι πίσω από προτάσεις αναβάθμισης και ζωντάνιας του βουνού μας, οι άνθρωποι πίσω από την πρόταση για τη μετατροπή του στρατοπέδου στο Κατσιμίδι σε κέντρο πολιτισμού... πίσω από τις κινηματογραφικές προβολές και τις βραδιές ποίησης.

Οι κυρίες Γλυνού Ελένη, Κυριαζή Πένυ, Σταμπουλίδου Μαργαρίτα, ο κύριος Παντελής Τσικριτέας και το ζεύγος Γιώργου και Βασιλικής Καραγιάννη.

Άνθρωποι με εντιμότητα, ακεραιότητα, ήθος και μεράκι.

Η ονομαστική αναφορά είναι το λιγότερο για να τιμηθούν ανθρώποι, που τους αξίζει να συναναστρέφεσαι, γιατί σε αναβαθμίζουν ποιοτικά.

Μετά τη συνάντηση της Τετάρτης κανείς δε θα μπορέσει να υποστηρίξει ότι δεν ήξερε.
Αύριο τελειώνουν τα παραμύθια.

Γιατί απευθύνομαι σε αυτούς που αγωνίζονται για τη φανέλα. 

Οι άλλοι ας κάνουν ό,τι θέλουν με την ξεχειλωμένη τους συνείδηση, με την επανάσταση από το πληκτρολόγιο, με την αγάπη τους για τον καναπέ.

Αύριο Τετάρτη.
Στις 7 το απόγευμα.
Στο Μανάρα.

Γιώργος Σωτηροπούλος.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου