Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Η παραπληροφόρηση του ΣΟΙΠ μια ημέρα πριν την εκλογή Δημάρχου Ωρωπού...!!!



Πόσο χρόνο ακόμα θα διαρκέσει η σκόπιμη παραπληροφόρηση. Και προς τι;

Είχε πιστέψει και η σημερινή Διοίκηση του ΣΔΙΠ τον ¨μύθο¨.

Και ο μύθος που είχε αφεθεί να πλανάται στην ατμόσφαιρα ήταν ότι είχαν απομείνει αρκετά οικόπεδα.

Το κτηματολόγιο μας προσγείωσε και αποκαθήλωσε και διέψευσε πανηγυρικά τη φήμη.

Ο ΣΔΙΠ δήλωσε, όπως φαινόταν από τα βιβλία, 110 οικόπεδα.

Το κτηματολόγιο μας απέδωσε 45!

Στα υπόλοιπα, είτε απέδωσε μικρά τμήματα 300 έως 800 τ.μ. είτε κανένα δικαίωμα.

Είναι υπόλοιπα ιδιοκτησιών της Αγροτικής διανομής Κιούρκων του 1926.

Από το 1979 που έγινε η κλήρωση μέχρι το 2013 (δηλαδή 34 χρόνια), οι Διοικήσεις του ΣΔΙΠ δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα.

Και από το 1987 μέχρι το 2008 ο ΣΔΙΠ πούλησε 121 οικόπεδα.

Το 2014 που ανέλαβε το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, αντί του 1.000.000 ευρώ της παραπληροφόρησης, υπήρχαν στο ταμείο κέρματα 2,50 ευρώ και χρέη από απλήρωτους φόρους 450.000 ευρώ και αφημένοι στην τύχη τους υπάλληλοι και ένας Δικηγόρος χωρίς έργο και απλήρωτοι.

Όσο για το ποιοι όροι υπάρχουν στο διάταγμα έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου, αφήστε την ερμηνεία του στους πιο ειδικούς και στα Δικαστήρια.

Έλεος πια με τις νομικές ερμηνείες σας.

Επίσης, σαν εκκρεμότητες υπήρχαν και πάνω από 900.000 ευρώ ανείσπρακτες οφειλές από εισφορές και εισφορές έργων από 2 έως 25 ετών.

Αυτές είναι οι ¨εισπράξεις¨ των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που πληροφορεί ο ΣΟΙΠ ¨υπεύθυνα¨ ότι εισπράχθηκαν.

Δικαστικές προσπάθειες για είσπραξη τους συναντούν την σφοδρή αντίδραση των οφειλετών. Πολλοί είναι και μέλη του ΣΟΙΠ.

Δεν γίνεστε κύριοι, συντάκτες της από 30-5-2019 επιστολής, λίγο πιο συγκεκριμένοι, που ακριβώς, σε ποιο έργο της περιοχής ξόδεψε ο Δήμος 100.000 ευρώ; Για να δικαιωθεί και η προσπάθεια του Δημάρχου.

Δηλώθηκε από τη σημερινή Δημοτική αρχή ότι θα αναλάβει το έργο του καθαρισμού του Δάσους.

Η αντιπυρική περίοδος ολοκλήρωσε τον πρώτο μήνα της. Ο κίνδυνος Πυρκαϊάς ενεδρεύει και είναι ορατός.

Πόσα συνεργεία καθαρισμού του Δάσους βλέπουν οι κάτοικοι;

Αφού επιμένετε να ¨πληροφορείτε¨ τους κατοίκους υποδείξετε και τα σημεία που δουλεύουν τα συνεργεία καθαρισμού και την έκταση του δάσους που έχει καθαρισθεί.

Κύριε ή κύριοι, ανώνυμοι Συντάκτες των ανακοινώσεων του ΣΟΙΠ σταματήστε τις ¨πληροφοριακές¨ τερατολογίες.

Σεβαστείτε την αλήθεια.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

Και ένα τελευταίο. Ανοίξτε και διαβάστε το Ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 24 παρ. 3  και το άρθρο 39 του ν. 4030/2011 και εξηγείστε στον κόσμο και στον κ. Γιασεμάκη με ποιο νόμιμο τρόπο, αν εκλεγεί Δήμαρχος, ή τον κ. Ρούση, θα διαθέσει τα χρήματα του Αυλώνα, του Καπανδριτίου, του Ωρωπού κλπ για να ανοίξει τους αδιάνοικτους δρόμους της Ιπποκρατείου Πολιτείας και θα διαφύγει τον κίνδυνο της φυλακής για παράβαση καθήκοντος.

Το ΔΣ ΣΔΙΠ





Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΙΠ



ΑΠ:20190530
30.05.2019
Ιπποκράτεια μυστήρια...η συνέχεια
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται….
Στην τελευταία ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Γιασεμάκη «Συνεργασία Ευθύνης», πέραν των άλλων, διαβάσαμε και αυτό που ο ΣΔΙΠ τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σημαία του σε κάθε ανακοίνωσή του και σε κάθε δικόγραφο, και μας το ξεστομίζει χαιρέκακα, ότι δηλαδή τα έργα υποδομής θα τα πληρώσουν οι συνέταιροι.
Σε κανέναν όμως δε λένε ότι η δηλωμένη περιουσία του ΣΔΙΠ στο Ε9 και στο Κτηματολόγιο (περίπου 100 ακίνητα) έχει κρατηθεί για έναν και μοναδικό σκοπό: την υλοποίηση των έργων υποδομής.
Επιπλέον, κανείς δε μας έχει απαντήσει τι έχει γίνει το 1 εκατομμύριο ευρώ, που υπήρχε το 2008, και πώς χρεώθηκε ο συνεταιρισμός 430.000 ευρώ μόνο για το έτος 2014, σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Θωμόπουλου.
Άρα, ένας υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος κατανοεί ότι η υλοποίηση των έργων, μετά από οργανωμένη προσπάθεια και σωστή διαχείριση, θα ήταν εξασφαλισμένη σύμφωνα με τα ανωτέρω δεδομένα.
Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε και τις εισπράξεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τους 800 και πλέον συνεταίρους, συνδρομές, τουλάχιστον 8 ετών, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει γίνει ταμειακός απολογισμός σε καμία Γενική Συνέλευση.
Επίσης, να τονίσουμε ότι ο «νεοεμφανιζόμενος» όρος "χώροι επαγγελματικών δραστηριότητων" δεν υπάρχει σε κανένα σημείο του ρυμοτομικού σχεδίου- Προεδρικού Διατάγματος.
Μάλλον, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε, γιατί και η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως, για όσους, φυσικά, θέλουν να μάθουν ότι:
Μέχρι σήμερα η Δημοτική αρχή έχει διαθέσει πάνω από 100.000€ για ασφαλτοστρώσεις, συντήρηση των αντλιοστασίων και της γεώτρησης, επούλωση λακούβων στις οδούς, εκχιονισμούς κ.λ.π. χωρίς να απαιτήσει ούτε 1€ από τους κατοίκους της Ιπποκρατείου, όπως πράττει και για τις εκτός σχεδίου περιοχές.
Και εμείς ως Σύλλογος είμαστε σε επιφυλακή για τη συνέχεια…
Με τιμή
Το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου