Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης


Το Μουσείο της Ακρόπολης εγκαινιάσθηκε και άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, τον Ιούλιο του 2009, κτίστηκε για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που έχει βρεθεί στον ιερό βράχο και τους πρόποδες της Ακρόπολης. Βρίσκεται πάνω στον αρχαιολογικό χώρο Μακρυγιάννη.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας, ο Συνεταιρισμός της Ιπποκρατείου Πολιτείας, οργανώνει επίσκεψη στο Μουσείο, με ταυτόχρονη ξενάγηση, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., αποκλειστικά για τα μέλη, τους κατοίκους και τους φίλους μας.


Γενική είσοδος στο μουσείο στα 5€, οι ανώ των 65 στα 3.5€, και δωρεάν για φοιτητές και ανέργους. Η ξενάγηση θα είναι δωρεάν, χορηγία από τον Συνεταιρισμό.  Η μεταφορά προς το μουσείο, θα γίνει με ιδιωτικά λεωφορεία από την Αγ. Τριάδα, με  ώρα εκκίνησης 9.45 πμ, και το κόστος θα ανέρχεται από 3,5€ -5€, ανάλογα την πληρότητα. Η κράτηση γίνεται online στην ιστοσελίδα του συνεταιρισμού μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αποκλειστικά για τους πρώτους εκατό (100) που θα προχωρήσουν στην κράτηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου