Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη Δήμαρχου Ωρωπού στο Δημοτικό σχολείο Αφιδνών, και η χορηγία από τον ΣΔΙΠ


Το  Δημοτικό σχολείο Αφιδνών επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, για να διαπιστώσει θέματα και να δρομολογήσει λύσεις μετά από πρόσφατη επιστολή του νέου Διευθυντή του σχολείου κ. Μιχάλη Παπαδογιαννάκη.

Παρόντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δημάρχου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  κα Τ. Χρηστοφιλογιάννη, ο Ταμίας κ. Β. Διαμαντόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Πούλος, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Δ. Χορμοβίτης, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία» κ. Κ. Κραββαρίτης και ο Γραμματέας κ. Π. Πάντος.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παραδόθηκε η χορηγία του Συνεταιρισμού προς στο Δημοτικό Σχολείο Αφιδνών, όπου μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ο Συνεταιρισμός της Ιπποκρατείου Πολιτείας ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα, προχώρησε σε αγορά και παράδοση του παρακάτω υλικοτεχνικού εξοπλισμού:   
       
Ενός ψύκτη νερού για παροχή πόσιμου νερού στους μαθητές
Ενός ειδικού θερμοθαλάμου τροφίμων για την διατήρηση των γευμάτων των μαθητών

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.  Κραββαρίτης του Συνεταιρισμού κατά την επίσκεψή του δήλωσε:  «Η οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών έχει δυσκολέψει οικονομικά τόσο τους κατοίκους των Αφιδνών και της Ιπποκρατείου Πολιτείας, όσο και τον Συνεταιρισμό. Ο Συνεταιρισμός ειδικότερα μετά από αμέλειες παλαιών διοικήσεων, προσπαθεί να ορθοποδήσει οικονομικά κυρίως μέσω τον εισφορών των μελών του, ώστε να μπορέσει να προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς του.  Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε ούτε λεπτό αμέτοχοι στην παροχή οποιασδήποτε βοήθειας που αφορά τα παιδιά μας και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν τα εφόδια για να ανοικοδομήσουν την αυριανή Ελλάδα.  Με τα πενιχρά οικονομικά μας συμβάλουμε στην αξιέπαινη προσπάθεια του Συλλόγου γονέων για την παροχή καθαρού δροσερού νερού και διατήρηση των γευμάτων των μαθητών.  Ευχόμαστε η χορηγία αυτή προς το δημοτικό σχολείο Αφιδνών να βρει μιμητές που θα στηρίξουν την προσπάθεια».

Η πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ευχαρίστησε το προεδρείο του Συνεταιρισμού αναφέροντας σχετικά: «Εκ μέρους όλων των γονέων του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Αφιδνών ευχαριστούμε τον Συνεταιρισμό της Ιπποκρατείου Πολιτείας για την χορηγία.  Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης των υλικοτεχνικών υποδομών που τόσο έχει ανάγκη το σχολείο μας, και καλούμε όλους του γονείς να συνεισφέρουν στην προσπάθεια».

Στην σύντομη επίσκεψη του προεδρείου του Συνεταιρισμού, ο Διευθυντής του Δημοτικού κ. Μιχάλης Παπαδογιαννάκης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, αλλά και στην αγαστή συνεργασία με τους δημοτικούς φορείς, τον Δήμαρχο κ. Ρούσση, τον Αντιδήμαρχο κ. Πούλο, και τον πρόεδρο της ΠΣΕ κ. Χορμοβίτη, και ευχήθηκε να τελεσφορήσουν σύντομα οι προσπάθειες για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου