Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ερωτηματικά για τις υποθέσεις διεκδίκησης οφειλών






Αγαπητοί φίλοι,

Σχετικά με την ανακοίνωση θέματος που αναρτήσατε την 14η Ιανουάριου 2019, βεβαίως δεν υπάρχει κανείς που θα διαφωνήσει με τις ενέργειες σας. Ειδικότερα όταν προκύπτουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ του ΣΔΙΠ.

Στην τελευταία παράγραφο της ανάρτησης αναφέρετε τα ακόλουθα:

«Για μικρό αριθμό, μεμονωμένων μη καθαρογραμμένων αποφάσεων μέχρι σήμερα, του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που κρίθηκαν ή θα πιθανόν να κριθούν ως αόριστες, το ΔΣ αποφάσισε να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από του πληρεξούσιους δικηγόρους άρσης της αοριστίας με επανάληψη των διαδικασιών έκδοσης νέων αποφάσεων»

Λαμβάνοντας υπ’ όψη το περιεχόμενο της ανωτέρω πρότασης αλλά και το γεγονός ότι το Συμβούλιο του Πλημμελειοδικείου εξέδωσε αθωωτικό βούλευμα για τις επτά περιπτώσεις της αναφοράς Σερμπή και τις νομικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν από τον ΣΔΙΠ με ευθύνη και επιμέλεια των δικηγόρων του, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι πολλά μέλη του ΣΔΙΠ έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους σχετικά με την αποτελεσματικότητα και αρτιότητα  των νομικών ενεργειών, όπως αυτές τυχόν συντάσσονται από τους δικηγόρους του ΣΔΙΠ.

Μερικοί δε δικηγόροι-μέλη του ΣΔΙΠ δεν μπορούν να κάνουν αποδεκτό το γεγονός ότι μπορεί να υποβάλλονται υποθέσεις που κρίνονται αόριστες. Μεταξύ μας δεν έχουν άδικο…..

Ο προβληματισμός δε αυτός επεκτείνεται σε ερωτηματικά σχετικά με την αποτελεσματικότητα των δικηγόρων σε συνδυασμό με τις όποιες αμοιβές απολαμβάνουν από τον ΣΔΙΠ καθώς και με την προσφιλή κατά τα Ελληνικά δεδομένα…. «τότε εμείς γιατί να πληρώνουμε συνδρομές ;;;;;;» 

Αυτά για την πληροφόρηση σας σχετικά με το κλίμα που δημιουργείται.

Β. Κλής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου