Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Όλα ανοικτά...!!!


Είναι γνωστό ότι,  ο ΣΔΙΠ τηρεί λογιστικά βιβλία Γ΄ κατηγορίας (όπως οι μεγάλες εταιρείες)

Με απόφαση της ετησίας Γενικής Συνέλευσης 2017 διεξάγεται ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ έλεγχος από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές της χρονικής περιόδου 2009-2017.

Την απόφαση αυτή επεδίωξαν συγκεκριμένοι, 3 φυσικά πρόσωπα & μια υπό εκκαθάριση ΑΕ,  που δεν είναι μέλη του ΣΔΙΠ !!!, με αγωγή τους να την ακυρώσουν.

Με πρόσφατη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης (Απόφαση Πρωτοδικείου Αθηνών 6515/18-06-2018) δικαιώθηκε το παρόν ΔΣ και ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ έλεγχος συνεχίζεται.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΔΙΠ, ούτε τα μέλη του παρόντος, ΔΕΝ έχουν απαλλαγή για τις ευθύνες διαχείρισης του ΝΠΙΔ για την ιδία χρονική περίοδο. 

Για την περίοδο 2016-2018 ΔΕΝ έχουν απαλλαγή τα μέλη με εισήγηση του ΔΣ στη ΓΣ για τα ίδια τα μέλη του !!!

Οι μηνιαίες αναλυτικές καταστάσεις 2016 (υπό την αίρεση των αποτελεσμάτων του ελέγχου των ορκωτών) στο σύνδεσμο.

Στόχος του ΕΣ ΣΔΙΠ ο έλεγχος των ελεγκτών ορκωτών λογιστών στις μερίδες των δέκα μεγάλων ιδιοκτητών και των οικογενειών τους, με συνολικά πάνω από 200+ οικόπεδα κατοικίας στον οικισμό, αφού από την εξέταση της εξελίξεως των υποθέσεων (ποινικών και αστικών), οι οποίες ευρίσκονται στη δικαιοσύνη κρίθηκε σκόπιμο προκειμένου να διαπιστωθεί και πιστοποιηθεί η αληθής και πραγματική εικόνα των παραπάνω και υποβληθεί στη δικαιοσύνη.

Η υπόθεση ΙΠ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερα πολύπλοκο είναι μια απλή αριθμητική εξίσωση, οι προσπάθειες συσκότισης, πέρα των πολλαπλών επαναλαμβανόμενων επιθέσεων μέσω δικαστικών προσφύγων (αγωγών, μηνύσεων), με κινήσεις με τις οποίες επιδιώκεται ο αποπροσανατολισμός μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων, έχουν τον ίδιο σκοπό το κλείσιμο του ΣΔΙΠ και τη διακοπή κάθε έρευνας και ελέγχου.  Χαρακτηριστικό της σκοπιμότητας η αποφυγή της  συνεργασία και συνεννόησης με την Επιτροπή Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του ΣΔΙΠ.   

Επιδίωξη του παρόντος ΔΣ ΣΔΙΠ είναι η παρακάτω απλή εξίσωση, να έχει μηδενικό αποτέλεσμα για να μην επιβαρυνθεί κανένα μέλος/ ιδιοκτήτης με έκτακτα έξοδα (άρθρο 24 παρ.3 του Συντάγματος) πέρα των ετησίων εισφορών.

[Αξία υπολειπόμενων έργων υποδομών + Φορολογικές υποχρεώσεις + Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους ] – [ Εμπορική αξία περιουσίας ΣΔΙΠ (οικόπεδα κατοικίας +24 χώροι επαγγελματικών δραστηριοτήτων) + αξία οικόπεδων που παράνομα κατέχουν φυσικά πρόσωπα και διεκδικούνται δικαστικά + επιστροφές χρηματικών ποσών με αγωγές αποζημιώσεων + ετήσιες εισφορές οικοπέδων ] = 0 ΜΗΔΕΝ

Θέλετε να προστατεύεστε την περιουσία σας και να την αξιοποιήσετε με χρήματα από την κοινόκτητη  περιουσία του ΣΔΙΠ ή επιλέγετε το κλείσιμο του και τη χρηματοδότηση των έργων υποδομών από τη τσέπη σας και μελλοντικά των παιδιών σας ;   

Για κανέναν δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν γνωρίζει…

Επιλέξτε και τοποθετηθείτε ανοιχτά. Ή μαζί μας ή απέναντι μας…!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου