Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Έχουν γνώσιν οι φύλακες...


Αντιδράσεις με υπογραφές...!!!

Το προχθεσινό άρθρο μας με τίτλο "Όλα ανοικτά...!!!" προκάλεσε την αντίδραση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τριών ενδιαφερομένων, μη μέλων του ΣΔΙΠ για τα θέματα του ΣΔΙΠ...!!!

Το κείμενο της ανάρτησης με το οποίο σχολιάζουν το άρθο :

"ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ
Το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, διαβάσαμε στο https://ippokrateiospoliteia.blogspot.com/…/blog-post_28.ht… με τίτλο "Όλα ανοιχτά" ένα παντελώς ανακριβές κείμενο.
Μάλλον, ο συγγραφέας του ή δε γνωρίζει ελληνικά ή δε θέλει να διαβάζει ελληνικά ή ακολουθεί την τακτική της λάσπης.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Η αγωγή, στην απόφαση της οποίας αναφέρεται, δε σχετίζεται με κανένα τρόπο, με την ακύρωση του ελέγχου από τους ορκωτούς ελεγχτές - λογιστές.
Η συγκεκριμένη αγωγή κατατέθηκε, διότι ο Γενικός Γραμματέας του ΣΔΙΠ, κ. Πάντος, κατέθεσε αίτηση εγγραφής του στο ΣΔΙΠ το Ιούνιο του 2017, λίγο πριν την Γενική του Συνέλευση.
Άρα, αφού δεν ήταν μέλος του ΣΔΙΠ μέχρι τότε, πώς ψήφισε στη Γενική Συνέλευση για την τροποποίηση του καταστατικού το 2014;
Πώς ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής; Πώς ήταν υποψήφιο μέλος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ; Και πώς τελικά εκλέχτηκε; Αφού ούτε μέλος ούτε συνέταιρος του ΣΔΙΠ υπήρξε μέχρι τότε.
Σταθερή, αταλάντευτη και διαχρονική μας θέση είναι:
1.να διεξαχθεί καθολικός οικονομικός έλεγχος, εκτός από Ορκωτούς Λογιστές, και από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία, ΑΑΔΕ(ΣΔΟΕ), όχι μόνο για τη χρονική περίοδο 2009-2017, αλλά για όλη τη χρονική περίοδο ζωής του Συνεταιρισμού.
2. να διεξαχθεί καθολικός νομικός έλεγχος από τους αρμόδιους Εισαγγελείς για τις πράξεις του ΣΔΙΠ και των εκάστοτε μελών του ΔΣ του.
3. να ελεγχθεί ενδελεχώς και η περίοδος κατά την οποία ένα μη παραιτηθέν μέλος του προσωρινού ΔΣ και ένα μη παραιτηθέν μέλος του προσωρινού Εποπτικού Συμβουλίου «διοικούσαν» και «εκπροσωπούσαν» το Συνεταιρισμό, τουλάχιστον για 12 μήνες.
Με τιμή,
Διονύσης Πατεράκης
Κωνσταντίνος Πάντος
Γιώργος Σωτηρόπουλος."

Στους υπογράφοντες την παραπάνω ανακοίνωση, τους λέει κάτι η νέα αγωγή κατά του ΔΣ ΣΔΙΠ  και του κύρους των ΓΣ 2014 & 2015 με  ΓΑΚ 30279/2018 που επιδόθηκε στις 28-03-2018 ,  ενώ εκκρεμουσε η έκδοση απόφασης για την πρώτη   ;

Ισχύει και για τους όψιμα ενδιαφερόμενους για τον ΣΔΙΠ, μετά τις αλλεπάλληλες όλες αποτυχημένες προσπάθειες να τον κλείσουν:

Έχουν γνώσιν οι φύλακες
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου